Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nácinger bíboros és az animal-BDSM

2010.01.22. 11:05 - Effendi

Címkék: szex egyház pápa pap birka bárány animal tahó bdsm ratzinger extratahó

Sok szépet lehet mondani a katolikus egyház fejére, ami aztán cáfolható. Csak kényszerből volt Hitler követője a második világháborúban (asszem volt pár ember, akit nem lehetett ilyesmire kényszeríteni, inkább meghalt), meg még hasonló bűnös dolgokat – ezért majd elszámol a főnökével, hajlott korából ítélve nem is sokára.

 

A régi bűnök különben is elévülnek (bár a fenti aligha felejthető), a frissek azonban a nyakunkban maradnak. Nem csak nekünk, hanem Isten földi helytartójának is (ami elég hülye kifejezés, mert ugye, melyik isten, meg aztán a Vatikán már azon nyafog, hogy a földönkívüliekkel mi a francot fognak csinálni, ha megérkeznek…). Szóval a pápa állatkínoz.

 

Ezt úri (egyházi) körökben áldásnak hívják, és abból áll, hogy bárányokat hajtogatnak kosárkákba, lekötözik, virágokat dobálnak rájuk (micsoda giccs, emberek, micsoda giccs!), a pápa meg összeszenteltvizezi őket (majd jól megfáznak a kurvahidegben!). Persze a megfázás lehetősége is csak feltételezés, a lekötözés viszont tény, akkor is, ha fehér szalagokkal kényszerítik mozdulatlanságra szegény gyerekbirgéket.

 

Levontuk a következtetést: a papoknak már kevés a pedofília, jön a BDSM, de az is állatokkal. Isteni! A filmekben meg Natzinger bíboros néven szerepel majd…

 

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr601692302

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rat-rat-ratzinger 2010.01.23. 09:35:01

Életútja meredekik: Ratzingerből Bendeklik... S gyerekbaszók élén, katolikus lévén nincsgerince sose nyeklik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása