Heti parlamenti tahó blokkunk

2009.03.16. 14:33 - zsiffin

Címkék: budapest politika kormány szili felelős demonstráció tahó veres transzparens extratahó

Nos, ezen a héten sem sikerült megúszni hontahóink görcsös erőlködését arra, hogy rivaldafénybe kerüljenek. Természetesen az nyilván nem is várható el, hogy felszólaljanak, mert ahhoz a hintalóval vetekedő intelligencia kvóciensük meglehetőst kevés, így egy jóízű bakit(?) sem képesek ellőni. Ezért ők is a vizuális megoldást választották arra, hogy bemutassák valójában mekkora nagy tahók. És nem, mégcsak nem is az utcai demonstrációkról szerzett transzparenses megoldáson vagyunk fennakadva, de még csak nem is azon, hogy épp a pénzügy minisztörpe hozzászólása alatt ganajkodtak, hanem azon, hogy csak Budapestnek (sic!) akarnak felelős kormányt. A többi meg ugye le van szarva, nemigaz? És ki a felelős? A liberális, vagy a nemzetiszocialista szóvirágokat kötők? Mindenki elmehet a picsába...tessék dolgozni, válságkezelni...mindkét oldalnak...ja, már majdnem elfeledtem a videót. nesztek:

szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr851005498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2009.03.16. 17:51:52

ez mennyire gaz!
most akko' demszky-t akarjak levaltani vagy a kormanyt?
nem egyertelmu, de nem is vartam tobbet toluk...

zsákos frodó · http://extrataho.blog.hu/ 2009.03.16. 23:27:23

Igazabol le a kalappal Szili Katalin elott, hogy nem kuldte el oket oda, ahova valok.

Niterider: demszkyt is le akarjak valtani, es a kormanyt is, viszont ez a transzparens arra céloz, hogy a kormany budapesten ülésezik, másrészt csak idéztek 1848-ból.


süti beállítások módosítása