Üdvözlet Obamának

2009.04.16. 19:29 - Effendi

Címkék: férfi obama tahó néger körút akasztás próbababa gumipók extratahó

A Szent Istvánról elnevezett körúton (gondolom az olimpiai pályázat jegyében) niggert akasztanak. Ez még önmagában nem is lenne izgalmas, Georgiában meg Texasban természetes volt még negyven éve is - de csak szándékosan. Kiváló fotóriporterünk (hát persze, hogy én vagyok) jóvoltából meg is nézhetjük az alkalmi BDSM-bemutatót:

 

Fel kell hívnunk a figyelmet az akasztás modern jellegére, a csúszócsomó helyett használt gumipókos megoldásra. Istenem, mit nem adtak volna annak idején a Kenyából Hawaiin keresztül Amerikába tartó rabszolgahajók pár igazi, mai gumipókért...

Azért ne vádoljuk mindjárt rasszizmussal a szerencsétlen boltosokat, nem csak feka áldozatokat szedtek a próbababa-fétis élharcosai: fehér figurákat is bántalmaztak, ezzel üzenve az egész világnak: mindenki rabszolga, csak Isaura szabad. Mi már csak annyit fűzhetünk ehhez: azt a faszparaszt kurva anyátok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr831069331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása