tisztelt wizzair...disz iz háng(ö)ri...dont der tu drím

2009.06.25. 22:56 - zsiffin

Címkék: hisztéria repülő tahó jegy wizzair mesterházy extratahó szarmagyar

basszatok szájba...sajttájból erősödünk, de most a felkorbácsolt kedélyek végett nem polítyiká. Hogy mit faszoztok azt nem értem továbbra sem. A blog címe kurva beszédes. Értitek mi tahók vagyunk. De látjuk a ti szemetekben is a verandát. A Mesterházy D'Artagnan is egy ordas faszjancsi, csak demóztuk nektek. De ha tegnap a vezércsürhe volt, ma jöjjön a plebs (gyk: pórnép)

Na mer nehogy asziggyétek hogy ti nem vagytok sültfaszok. És nem csak azért mert ezt most olvassátok, hanem mert büdös paraszt magyarok vagytok, akik mindig egymást lenézik benézik, de ha valaki elfingja magát akkor két marokra próbáljátok fogni a szagát. Na ez volt ma is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jött a wizzair aztán szépen rávizelt volna a fejekre. Fel akartak volna engedni ezer azaz 1000 luftballont, röviden lufit, amibe 10ruppós voucher-ek voltak becsempészve. Node magyarországon bazmeg? mit tetszenek ilyenkor csinálni? jönnek az ősemberek a barlangból a bunkókkal, a paréjok a kombánnyal a földútról és szétkúrják a meglepit. Nehogy tényleg örülhessen valaki ha az ölébe hull egy fél repülőjegy. Nem. A harácsoló ország feltört, felböfögte söpredékét, akik szétgyalulták a lufikat még a földön és szabadrablásba kezdtek. Mi a fasz? Hát ez van.

A cink az meg az, hogy a wizz simán tilthatja a bónokat ilyen produkció után. Ezt nektek. Ezt. És mielőtt jön, hogy csak irigy vagyok...én ki tudok fizetni egy koszos repjegyet...simán...

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr71208864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pete_r 2009.06.26. 11:09:22

Hát... Mit is mondhatnék erre...?
Szánalmas.:(


süti beállítások módosítása