a KERS titka, avagy a magyar nagydíj

2009.07.06. 11:05 - zsiffin

Címkék: magyar vicc humor f1 formula forma1 nagydíj tahó fing mogyoród kers extratahó

Láttátok már az új, idei Forma 1 plakátot? Biztosan. Design nulla, a színek ocsmányak, a betűtípusok rasnyák és nem akarjuk tudni mennyi millát talicskáztak bele.

De meg is néztétek ezt a plakátot? Kódolt üzenet van benne. Egészen pontosan az, hogy a Ferrari leleplezésre készül. Nem kevesebbről van szó, mint hogy a KERS működési elvének valós titkára derül fény. Ha jobban megvizsgáljátok ugyanis, könnyen észrevehető, hogy bizony a FING nagydíjra invitálnak minket súlyos tízezrekért. De, hogy mit is jelent ez? Olybá tűnik, hogy végre mindenki megtudhatja, hogy a Ferrari nem véletlen vásárolt fel több tonnányi ausztrál vajbabot az idény előtt. És nem, nem a benzin- és gumiszagok miatt bűzlik mindig tőlük a boxutca, hanem a gáztól. Egyet hibáztak el. Hogy nem valami jól szituált szumós vezeti az autót, hanem maga Biomassa. Márpedig ő kis ember, kis finggal, hiába a bab. Addig oké, hogy ráveret a rázókövekre és ez a szart is kirázza belőle, így megindulnak a bélcsavarjai és elfingja magát, amit az autó kisebb nitrós tápként éget el. De nem tudnak ezek a kis emberek akkorát fingani, hogy a trabant kereke is kemény legyen. Hát ez a baj.

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr131229387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b0lha 2009.07.09. 23:51:59

URISTEN! IGEN! EZAZ! VKI RAJTAM KIVUL IS ESZREVETTE!
sorry a caps-ert de multkor magyaraztam bnomnek pontosan ezt! :D imadlak titeket zsiffin & effendi


süti beállítások módosítása