Lehet Más a Politika?

2009.07.09. 12:54 - zsiffin

Címkék: politika humor politikus atomerőmű tahó paks akasztás lámpavas extratahó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyzet gyorsan változik. Kiderült ugyanis, hogy az LMP új terrorfrakció, mely az ország gondjait hivatott másképp megoldani, mindenki örömére. Szerződésük van a Dunaferrel amúgy és már állítják a Paksi Atomerőmű mögött a lámpavasakat. Biztosra kell menni, így mindenkit előbb megmártanak primerköri reaktorhűtő vízben, mintegy balzsamozásként és nem lesz többé Zorbánunk, Furcsányunk, Szíjgyártónk és Gordonunk, hogy a Morvai teherbebaszott kisasszonyt ne is említsem. Hála isten abortálni fog, ha jól hallottam és nem lesz korcsfajzadék utódja, aki majd vezethetné a jobbik rasszista mozgalmat.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr861236214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenes 2009.07.09. 13:04:53

Méltóságot a Jobbiknak isA Méltóságot Mindenkinek Mozgalom (MMM) honlapján arra buzdít, hogy on-line "aláírásunkkal" jelezzük: a Jobbik 3 EU parlamentbe jutott képviselője nem minket képvisel. A "Nem az én nevemben!" kampány…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása