Komonyista lakájmédia!

2009.07.27. 17:17 - Effendi

Címkék: média politika tv fidesz politikus keresztény polgármester tahó fót polgár jenő szocialista extratahó lakájmédia

 

Ha polgármester lennék Fóton, kiverné a biztosítékot a szándék, hogy fel akarnak függeszteni. Pláne akkor, ha már minden kiverte. Beleértve a rohadt villát, ami nem akarta elsőre kinyitni a kapcsolószekrényt, így volt áram a tárgyalóban, ahol az általam vezetett(?) ülés zajlott, és le akart váltani. Még a sajtó is bent volt, az aljas komonyista lakájmédia, a vágott felvételeivel. Meg az alpolgármester, akinek az orra vágott, vagy legalábbis erősen vérzik, mióta a képébe vágtam a véleményemet a mikrofoncsatlakozóval egyetemben. Mindegy, mert úgyis széttépem a tévések hangkábelét, meg a számítógépek zsinórjait. Mit képzelnek ezek? Szavazni akarnak, mikor a mai napig nem szólítanak polgármesternek? Azok az alkalmatlan MSZP-sek, meg az áruló Fideszek! Kérem a biztonsági őrt, ürítse ki! Ne a hólyagját, a termet! Mi csak a demokráciára vizelünk, a hivatalra nem. Meg aztán nézzen a körmére ennek a tahóblognak is, mert ezeknek sem tetszik, ahogy itten kiskirálykodom! Komonyisták, lakájok, médiákok! Vagymi… Lakájmédiákok… Azt is megmutatták, mikor Grespik kenyeret dobált, mikor Barrichello kilőtte Massa szemét a rugójával, és engem is támadnak. Pedig Fábry magának csinálta! Minek mondott olyat, ami nem tetszik nekem? Lesz rend Fóton! Ha kell erővel, de lesz! Keresztényi szeretetből, mint a középkorban!
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr61271965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása