Ízlésrendőrséget a baloldalnak

2009.12.15. 15:29 - zsiffin

bakker, mi lesz itt, mi lesz? a napokban "ütöttek" be a viktorral, most pedig nem is tudom. idézik a huszadik század vége felé jellemző egypontnullás weblapokat. remélem csak az alexa tévelyedett el erre a meleghugy vonalra, mert ha ilyen színvilággal és grafikai szakértelemmel fog lezajlani a kampány, az emberek, különösen budapesten, szét fogják okádni a belüket az uccán. bezony. márpedig a sok hányó ember senkinek sem jó, mert én is állba rúgom aki lábon rókáz aztán meg ha beütnek a tömegverekedések, végül tényleg kisebb parlament lesz, mert az emberek legyilkolják a kis vuk politikusokat. muhaahaa:D lehet mégis ezt a színvonalat kívánom inkább:D apropó, ki tud ennél feszesebbett hugyozni? vagy 10 perc alatt összepattintani? he? és ha van titkosrendőrség, ízlés miért nincs? legyen!!! és akkor a kiszeltündét is le lehet lőni a szemöldökéért meg a bódiszilvit. apropó, jelentkezzetek a csapatába hööö:D

A bejegyzés trackback címe:

https://extrataho.blog.hu/api/trackback/id/tr921599981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seraphin 2009.12.16. 20:43:29

Legjobb szemöldök.

Bertrand Russell · http://hupomnemata.blog.hu 2009.12.17. 01:21:50

hát ez tényleg fos- az emberünknek amúgy is műbőr-üléshuzatot kívánó feje van, miért nem fotózták le inkább egy moszkvics hátsó ülésén?

FradiDani 2009.12.18. 13:32:56

Magyar(?) Brezsnyev :)


süti beállítások módosítása